Eenvoudige recepten voor studenten

Student zijn aan een universiteit is een uitdaging om verschillende redenen, waaronder de eis om je financiën te budgetteren en het debuut van het gevreesde academisch essay. En als je alleen woont, is dat een enorm probleem voor je en is er de extra moeilijkheid dat je jezelf moet leren koken. Je kunt maar zo lang ramen noodles, hotdogs en restjes pizza eten voordat je van de honger omkomt! Hoewel beproefde recepten een redding kunnen zijn, is het essentieel om gerechten te kiezen die gezond zijn, in korte tijd kunnen worden bereid en (het belangrijkste!) lekker zijn. Uw wens om een grotere verscheidenheid aan voedingsmiddelen in uw dieet op te nemen zal worden vergemakkelijkt dankzij de ontdekking die wij hebben gedaan van vijf echt gemakkelijke recepten.
Omdat het maar al te gemakkelijk is om in de val te lopen om veel geld uit te geven aan dure afhaalmaaltijden en kant-en-klaarmaaltijden, zijn hier enkele studentvriendelijke avondmaaltijden die zowel eenvoudig als betaalbaar zijn.

1. Spaghetti met gerookt spek

Een gerecht dat in korte tijd en met weinig moeite kan worden bereid, doet het beter dan gerechten met instant-ingrediënten (die ongeveer 2 dollar per portie kosten voor drie keer zoveel). U kunt een unieke versie van dit avondmaal creëren door het spek te ruilen voor gegrilde kip, wat sojasaus toe te voegen, en het zelfs te toppen met wat chilivlokken voor wat extra kick.

2. Veggie Pizza

Een aloude smaakcombinatie die ook gebruik maakt van enkele tijdbesparende technieken. Omdat het zo makkelijk te personaliseren is en aan te passen aan ieders voorkeuren, is het een uitstekende optie voor een samenzijn met huisgenoten.

3. Tikka Masala Kip

Deze maaltijd werd ooit beschouwd als het populairste gerecht in heel Groot-Brittannië. Het is een eenvoudig recept waar zelfs jonge kinderen van zullen genieten. Deze maaltijd kan vooraf worden bereid, in de vriezer worden bewaard en vervolgens gemakkelijk onder huisgenoten worden verdeeld.

4. Chili bedekt met chorizo en geserveerd met bonen

Een heerlijke lunch met een breed scala aan opties om uit te kiezen. Om een snelle snack te maken, voeg het toe aan rijst en top het met yoghurt, voeg het toe aan een gebakken aardappel en top het met zure room, voeg het toe aan toast, of toast wat pitabroodjes en vul het met chili.

5. Gebakken tonijnpasta

Eindelijk een eenvoudig gerecht dat geschikt is voor alle jongeren en dat volgestopt kan worden met groenten als men zijn fantasie wil gebruiken. Voordat u de kaaslaag in de oven zet, maakt u croutons van oud brood en strooit u die over de kaaslaag.

Met weinig moeite kan een vullende en smaakvolle maaltijd worden bereid. Zelfs als het betekent dat je een vakantie van je studie moet nemen, hoef je alleen maar wat tijd uit te trekken om te leren koken. Zelfs de eenvoudigste maaltijd kan je een voldaan en energiek gevoel geven, zodat je je kunt voorbereiden op je komende toetsen en je kunt concentreren op het schrijven van je scriptie. Waar wacht je nu precies op? Bereid je voor om te gaan koken!

Plaats een reactie