Burrito met gehakt

Snel naar recept Recept afdrukken
0 Toevoegen aan favorieten

Een alledaags Beef Burrito recept, gevuld met een eenvoudig, super lekker gekruid rundvlees, rijst en andere vullingen naar keuze. Deze burrito’s zijn een briljante vriezer-standby omdat ze net zo goed vers of diepgevroren worden gemaakt en vervolgens worden opgewarmd. De burrito-rundvleesvulling is vooral goed – gemaakt met een zelfgemaakte Mexicaanse smaakmaker die veel beter is dan een pakje Old El Paso!

Een geweldige alledaagse Beef Burrito, gemaakt met super lekkere gekruide rundervulling. Verse en invriesbare versies! www.recipetineats.com

Smaakvol dagelijks Burrito-recept!
Als ik een voorraad burrito’s in de vriezer heb, voel ik me zelfvoldaan. Samen met zelfgemaakte Frozen Pizza’s zijn dit een van de ultieme diepvriesmaaltijden aller tijden.

Behalve dat burrito’s de toegevoegde bonus hebben dat je niet eens een dienblad hoeft te bevuilen om ze op te warmen, of een bord om ze op te eten. Eten dat je met je handen kunt eten, scoort altijd hoog in mijn wereld! ! !

Ik noem dit Beef Burrito-recept een “alledaagse rundvleesburrito”, omdat rundvleesvulling terzijde, het is geweldig om toe te voegen wat je hebt en wat je wilt. Het belangrijkste onderdeel van dit recept is de Beef Burrito Filling – zeer gekruid met een zelfgemaakte kruidenmix die smaakt naar Old El Paso – behalve dat het geen conserveringsmiddelen bevat!

Burrito met gehakt

Pin Recipe
0 Toevoegen aan favorieten
Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4 Calorie├źn: 3805 Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Kruiden

Keywords: Burrito, gehakt, gehakt burrito, burrito met gehakt
Recipe Card plugin door Delicious Recipes

Plaats een reactie