Simpele pasta gerechten

Wat moet je klaarmaken als je een beetje tijd hebt? Het juiste antwoord is pasta, en in deze post vindt u snelle pastarecepten die in minder dan een kwartier kunnen worden bereid. Ze vergen weinig inspanning en zijn toch lekker en smaakvol. Ze zijn vaak vegetarisch en zeer redelijk geprijsd. Slechts een paar basisingrediënten, zoals olijfolie, verse of ingeblikte tomaten, kaas, aardappelen, diepvrieserwten, champignons, kruiden en knoflook, zijn nodig om heerlijke maaltijden te maken. Knoflook moet altijd gebruikt worden!

Knoflook en olijfolie spaghetti

Aglio e olio wordt algemeen beschouwd als een van de beste eenvoudige pastarecepten ooit gemaakt. Olijfolie, knoflook en chilivlokken zijn de drie belangrijkste ingrediënten van deze eenvoudig te bereiden Italiaanse pastamaaltijd. De meest elegante oplossingen zijn vaak de eenvoudigste.

Een combinatie van pasta en roomkaas

Door roomkaas, parmezaanse kaas, olijfolie met knoflook en versgemalen zwarte peper te mengen, tovert u gewone spaghetti om in een gerecht om van te watertanden. Niets kan dit moment ooit overtreffen!

Pasta Italiana erwten

Dit recept voor Italiaanse pasta met erwten is een snel, romig en verrukkelijk eenpansgerecht waarvoor in totaal slechts vijf ingrediënten nodig zijn. Erwten kunnen zowel vers als bevroren worden gebruikt; kies de vorm die voor u gemakkelijker is om mee te werken. Het is de meest voor de hand liggende optie!

Pasta met citroenricotta

Ricotta, Parmezaanse kaas, knoflook, extra vierge olijfolie en citroenschil zijn de ingrediënten voor een van mijn go-to sauzen voor pasta die niet gekookt hoeft te worden. Uw spaghettisaus is klaar: snel, vers en heerlijk!

Romige pasta gevuld met spinazie

Ook dit is een heerlijke en snelle pastamaaltijd die in minder dan een kwartier klaar is en boordevol babyspinazie zit. Een diner voor het midden van de week waar het hele gezin van zal smullen.

Courgette pasta

De bereiding van deze verrukkelijke courgettespaghetti duurt ongeveer 15 minuten en vereist slechts vijf verschillende componenten. Een snel en gemakkelijk recept dat van een grote hoeveelheid courgette een verrukkelijke maaltijd voor het hele gezin kan maken.

Pastasalade met kersen en tomaten

Stop met zoeken naar een recept voor een snelle en eenvoudige pastasalade die vraagt om een klein aantal ingrediënten, want je hebt het gevonden! Een pastasalade met tomaten, knoflook, basilicum en olijfolie met een pittige smaak en veel aroma’s.

Spaghetti & Italiaanse Marinara Saus

Je kunt het meeste halen uit tomaten uit blik door een Italiaanse marinara saus te maken die rijk is aan smaak en levendig van kleur. Het vereist slechts vijf betaalbare materialen uit je voorraadkast en het duurt ongeveer twintig minuten om samen te stellen. Een van mijn go-to opties voor een snel pastadiner!

Pasta met knoflook & champignon

Je gewone bord spaghetti wordt naar een heel nieuw niveau getild door de doordringende geur van knoflook en de robuuste smaak van de saus die de paddenstoelen maken. Als je enorme, sterke smaken wilt in een gerecht dat in slechts een kwartiertje klaar is, dan is dit het gerecht voor jou.

Plaats een reactie